Haarkliniekistanbul.com - Voordelige haartransplantatie - Door erkende haarchirurgen

Waarom wij

Haarkliniekistanbul.com - Voordelige haartransplantatie - Door erkende haarchirurgen

Waarom kiezen voor

Haarkliniek Istanbul

Bij Haarkliniekistanbul wordt de gehele periode gepland door onze ervaren artsen en worden haarkanalen geopend door onze artsen. Haarkliniekistanbul voert de haartransplantatie operaties volgens sterilisatieregels uit. Als gevolg van het niet uitvoeren van haartransplantatie onder steriele omstandigheden, kunnen ernstige problemen zoals hepatitis B, HIV, AIDS, schimmelinfecties en systemische infecties optreden. Naast een cosmetisch slecht uiterlijk na de ingreep, kunnen
patiënten aandoeningen krijgen zoals pijn, oedeem, hoofdhuidontsteking, bloeding en huidinstorting. In de haartransplantatiecentrum van Haarkliniekistanbul voeren de anesthesiologen sedatie en anesthesie uit. De pijndrempel wordt verhoogd met naaldloze anesthesie (toepassing van Dermojet). Dankzij de in Haarkliniekistanbul uitgevoerde DHI, Micro Fue en Saphire Fue haartransplantatie technieken die gebruikt worden bij haartransplantatie, wordt een natuurlijk en permanent uiterlijk verkregen. Het openen van de kanalen met Saphire Fue zorgt voor een natuurlijke en dichte uitstraling en draagt ​​bij aan een snelle genezing.

Afhankelijk van de geschiktheid van het donorgebied wordt de maximale graft (wortel) getransplanteerd naar het te planten gebied en wordt gestreefd naar een natuurlijke en mooie uitstraling. Met ongeschoren haartransplantatie kunt u uw leven voortzetten zonder tijd te verliezen. Afhankelijk van de grootte van het beplante gebied is het misschien niet duidelijk dat haartransplantatie wordt gedaan. Een van de belangrijkste voordelen van het uitvoeren van haartransplantaties in onze kliniek is dat als er een onderliggend gezondheidsprobleem is of chronische verschillende ziekten die verband houden met haaruitval, de persoon kan worden doorverwezen naar andere filiaalartsen en kan worden geraadpleegd. In het post-haartransplantatieproces worden patiënten gedurende 1 jaar nauwlettend gevolgd door onze
gespecialiseerde artsen. Als Haarkliniekistanbul haartransplantatiecentrum staan ​​we altijd klaar voor onze patiënten omdat we altijd prioriteit geven aan de gezondheid en veiligheid van onze patiënten.

Kom in contact

Bel ons & maak een afspraak

Gratis & vrijblijvend advies

Reviews

MIJNWERKPLEK BV
MIJNWERKPLEK BV
2023-09-27
Toch naar Istanbul in plaats van NL, scheelde een factor 8 qua prijs! Tot in de puntjes verzorgd, transfer van luchthaven, hotel, ontvangst kliniek, uitleg door een dame die je vaste aanspreekpunt is en blijft, dit had niet beter gekunt, zonder haar was de ervaring anders geweest, wat een betrokkenheid! (Egem, I will never forget you, you rock!) Zelfs bij terugkomst in NL is het dossier al met Venray gedeeld waardoor ze je goed kunnen blijven adviseren! De gehele ervaring was beter dan een bezoek aan mijn eigen huisarts, betrokken, erg veel kennis, nietsvis teveel gevraagd, ik zou als je het overweegt zeker hier een intake doen en op je gevoel afgaan!
VR brillen
VR brillen
2023-09-21
Zeer professioneel en erg kundig. Ook de begeleiding is heel fijn. Mijn zoon is 17 jaar en heeft deze haartransplantatie gedaan en is er erg blij mee. Mede door het deskundige team zowel in Istanbul als in Venray. Ook na de behandeling is het contact erg goed en je krijgt meteen antwoord op al je vragen.
Jimmy
Jimmy
2023-09-21
Wat een top ervaring. Ben verschillende Nederlandse klinieken afgegaan, waarbij Haarkliniek Istanbul de goedkoopste was. Waardoor ik zelfs kritisch werd op de kwaliteit, maar niks was minder waar. Ik had meerdere referenties opgevraagd in de regio Venlo en die waren zeer enthousiast. Daarnaast kan je 24/7 vragen stellen, fijne uitleg op voorhand, mooie praktijk in Instanbul, goed hotel en kwaliteit van de haartransplantatie was hoor. Bovenal zeer professioneel en mensgericht. Dank!
Roel Vissers
Roel Vissers
2023-04-30
Uitstekende ervaring. Alles is goed geregeld en verzorgd. Kundige mensen die het beste met je voor hebben. Prima prijs / kwaliteit verhouding. Je krijgt persoonlijke begeleiding en kunt met al je vragen bij ze terecht.
siar majboor
siar majboor
2023-04-29
Mijn ervaring was uitmuntend! Ik ben gedurende het proces goed geholpen, de communicatie verliep goed tussen de kliniek en ik. Van de operatiekamer tot de nazorg. Ik wil de kliniek bedanken en zie graag het beoogd resultaat tegemoet. Special thanks naar de dokter die me opereerde, sude en mehmet!
Mustafa Mohamed
Mustafa Mohamed
2023-04-13
Haarkliniek istanbul ze zijn professionele, want ik heb 9 maanden geleden heb ik een transplantatie van mijn haar gehad. Ik ben blij dat ik mij haar terug te zien. Gr, Mustafa mohamed
Steven Vrijhoef
Steven Vrijhoef
2023-03-30
Heel tevreden met de service/behandeling/nazorg van Haarkliniek Istanbul.
Dury Duckers
Dury Duckers
2023-03-28
Transfer naar het hotel is prima geregeld en met filmpjes duidelijk aangegeven waar je moet zijn. Begeleiding is top! Vragen kunnen gesteld worden via app in het engels en worden netjes beantwoord. Behandeling was enkel de verdoving iets pijnlijk maar daarna niets meer gevoeld over de hele transplantatie. Kortom Zéér tevreden!
Humberto Novales
Humberto Novales
2023-03-04
Een kliniek waar je je thuis voelt! Super geholpen en zeer tevreden met het resultaat! Ik raad iedereen haarkliniek istanbul aan.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?