Haarkliniekistanbul.com - Voordelige haartransplantatie - Door erkende haarchirurgen

FAQ

FAQ

Veelgestelde vragen

Er zijn veel redenen, zoals genetische factoren, huidproblemen, voedingsgewoonten, vitamine- en mineralen tekorten, hormonale veranderingen.

Er is geen pijn tijdens haartransplantatie. Er is geen pijn tijdens of na de procedure. Dankzij het pijnloze lokale apparaat dat onder hoge druk wordt gebruikt tijdens lokale anesthesie, wordt de mate van pijn geminimaliseerd. Hoewel deze situatie van persoon tot persoon verschilt, is deze mild. U kunt ook de sedatie methode kiezen op basis van uw verzoek.

Ja het kan. In de volgende jaren, na uw haartransplantatie, valt uw bestaande haar uit, of als u uw haartransplantatie planning in twee sessies bepaalt en uw donorgebied voldoende is, kan een tweede of derde sessie worden uitgevoerd minimaal 8 maanden na uw operatie.

Haartransplantatie heeft geen bekende bijwerkingen. Als de persoon allergieën heeft, moeten ze dit met het team delen.

Nee, haartransplantatie kan alleen met grafts van de persoon zelf.

Haartransplantatie kan in elk seizoen worden gedaan. De persoon mag na de operatie echter niet worden blootgesteld aan intense zon en moet zichzelf gedurende 1 maand beschermen tegen gebieden zoals zwembad, zee stoombad en sauna.

De nieuwste technologie die wordt gebruikt bij haartransplantatie is saffier fue en DHI- technieken. Bij het openen van de kanalen wordt een speciale saffier punt ontworpen met een dikte van 0,6 mm gebruikt in plaats van de metalen sjiieten die in klassieke fue worden gebruikt. Op deze manier wordt het risico op littekens geëlimineerd en wordt het genezingsproces sneller.

Het wordt genomen uit het gebied waar de haarzakjes gecodeerd zijn om niet tussen de twee oren uit te vallen, het donorgebied, en er wordt gezorgd voor haartransplantatie. Indien nodig kan het baardgebied onder de kin ook als donorgebied worden gebruikt. Lichaamshaar (borst, rug, etc.) is echter geen geschikte donor voor transplantatie.

Het getransplanteerde haar valt niet uit omdat het uit wortels bestaat die gecodeerd zijn om niet uit te vallen. Het bestaande haar van de persoon kan echter uitvallen vanwege redenen zoals genetische aanleg, stress, hormonale stoornissen.

De te transplanteren persoon mag geen aandoening hebben die de operatie verhindert, zoals ziekte, allergieën, chronisch ongemak. Het kan worden toegepast op iedereen die deze aandoeningen niet heeft.

Nee dat hoeft niet. Het is voldoende voor haartransplantatie om verlies te hebben in een toestand die het bestaande haar van de persoon niet zal beschadigen. Dit geldt ook in gevallen van esthetische en frontlinie veranderingen.

Kom in contact

Bel ons & maak een afspraak

Gratis & vrijblijvend advies

Google reviews

Wat zeggen onze klanten?

MIJNWERKPLEK BV
MIJNWERKPLEK BV
2023-09-27
Toch naar Istanbul in plaats van NL, scheelde een factor 8 qua prijs! Tot in de puntjes verzorgd, transfer van luchthaven, hotel, ontvangst kliniek, uitleg door een dame die je vaste aanspreekpunt is en blijft, dit had niet beter gekunt, zonder haar was de ervaring anders geweest, wat een betrokkenheid! (Egem, I will never forget you, you rock!) Zelfs bij terugkomst in NL is het dossier al met Venray gedeeld waardoor ze je goed kunnen blijven adviseren! De gehele ervaring was beter dan een bezoek aan mijn eigen huisarts, betrokken, erg veel kennis, nietsvis teveel gevraagd, ik zou als je het overweegt zeker hier een intake doen en op je gevoel afgaan!
VR brillen
VR brillen
2023-09-21
Zeer professioneel en erg kundig. Ook de begeleiding is heel fijn. Mijn zoon is 17 jaar en heeft deze haartransplantatie gedaan en is er erg blij mee. Mede door het deskundige team zowel in Istanbul als in Venray. Ook na de behandeling is het contact erg goed en je krijgt meteen antwoord op al je vragen.
Jimmy
Jimmy
2023-09-21
Wat een top ervaring. Ben verschillende Nederlandse klinieken afgegaan, waarbij Haarkliniek Istanbul de goedkoopste was. Waardoor ik zelfs kritisch werd op de kwaliteit, maar niks was minder waar. Ik had meerdere referenties opgevraagd in de regio Venlo en die waren zeer enthousiast. Daarnaast kan je 24/7 vragen stellen, fijne uitleg op voorhand, mooie praktijk in Instanbul, goed hotel en kwaliteit van de haartransplantatie was hoor. Bovenal zeer professioneel en mensgericht. Dank!
Roel Vissers
Roel Vissers
2023-04-30
Uitstekende ervaring. Alles is goed geregeld en verzorgd. Kundige mensen die het beste met je voor hebben. Prima prijs / kwaliteit verhouding. Je krijgt persoonlijke begeleiding en kunt met al je vragen bij ze terecht.
siar majboor
siar majboor
2023-04-29
Mijn ervaring was uitmuntend! Ik ben gedurende het proces goed geholpen, de communicatie verliep goed tussen de kliniek en ik. Van de operatiekamer tot de nazorg. Ik wil de kliniek bedanken en zie graag het beoogd resultaat tegemoet. Special thanks naar de dokter die me opereerde, sude en mehmet!
Mustafa Mohamed
Mustafa Mohamed
2023-04-13
Haarkliniek istanbul ze zijn professionele, want ik heb 9 maanden geleden heb ik een transplantatie van mijn haar gehad. Ik ben blij dat ik mij haar terug te zien. Gr, Mustafa mohamed
Steven Vrijhoef
Steven Vrijhoef
2023-03-30
Heel tevreden met de service/behandeling/nazorg van Haarkliniek Istanbul.
Dury Duckers
Dury Duckers
2023-03-28
Transfer naar het hotel is prima geregeld en met filmpjes duidelijk aangegeven waar je moet zijn. Begeleiding is top! Vragen kunnen gesteld worden via app in het engels en worden netjes beantwoord. Behandeling was enkel de verdoving iets pijnlijk maar daarna niets meer gevoeld over de hele transplantatie. Kortom Zéér tevreden!
Humberto Novales
Humberto Novales
2023-03-04
Een kliniek waar je je thuis voelt! Super geholpen en zeer tevreden met het resultaat! Ik raad iedereen haarkliniek istanbul aan.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?