Haarkliniekistanbul.com - Voordelige haartransplantatie - Door erkende haarchirurgen

Over ons

Haarkliniek Istanbul

Onze missie

Als Haarkliniekistanbul biedt haartransplantatie esthetische toepassingen zoals baardtransplantatie en wenkbrauwtransplantatie; Bijdragen aan ontwikkeling door mensgerichte, holistische, duurzame gezondheidsdiensten te presenteren met een internationaal begrip van kwaliteit, zonder afbreuk te doen aan ethische principes.

Onze visie

Om internationale gezondheidsdiensten betreft haartransplantatie te bieden met onze deskundige medewerkers en de meest up-to-date technologische technieken en om een ​​referentiecentrum in de wereld te zijn.

Kwaliteitsbeleid

Bij Haarkliniek Istanbul

Haarkliniekistanbul behandelt haar gasten op een patiëntgerichte manier bij elke stap van haar haartransplantatie- en haarbehandelingen, door zich te houden aan het principe van onafhankelijkheid, onpartijdigheid en vertrouwelijkheid, en rekening te houden met de rechten en verantwoordelijkheden van de patiënt. Het geeft prioriteit aan patiëntveiligheid, de tevredenheid van patiënten en hun familieleden, en hanteert een wetenschappelijk onderbouwde, onbevooroordeelde, goede professionele en technische praktijk bij het verlenen van zijn diensten.

 

Om haar gasten een hoge kwaliteit van dienstverlening te kunnen bieden, werkt Haarkliniekistanbul volgens de vastgestelde criteria van haar gasten, in overeenstemming met de wet-, regelgeving van de locatie en beroepsethische principes in haar vakgebied en hecht belang aan kennis, innovatie en menselijke waarden met zijn begrip van continue kwaliteitsverbetering. Om dit te bereiken, creëert het een omgeving van teamwork en samenwerking, ondersteunt en stimuleert het medewerkers om gekwalificeerde medewerkers te worden door hun kennis en vaardigheden te vergroten. Het creëert de veiligste werkomgeving voor patiënten/familieleden en werknemers van patiënten, en verbetert voortdurend haar infrastructuur door de meest up-to-date technieken en methoden te volgen door de efficiëntie, kwaliteit en moderniteit van haar diensten te ondersteunen. Naast het leveren van up- to-date, internationale standaard haartransplantatie- en haarbehandelingsdiensten, informeert en ondersteunt het ook patiënten en hun familieleden en zorgt het voor hun volledige deelname aan deze processen.

Kom in contact

Bel ons & maak een afspraak

Gratis & vrijblijvend advies

Google reviews

Wat zeggen onze klanten?

MIJNWERKPLEK BV
MIJNWERKPLEK BV
2023-09-27
Toch naar Istanbul in plaats van NL, scheelde een factor 8 qua prijs! Tot in de puntjes verzorgd, transfer van luchthaven, hotel, ontvangst kliniek, uitleg door een dame die je vaste aanspreekpunt is en blijft, dit had niet beter gekunt, zonder haar was de ervaring anders geweest, wat een betrokkenheid! (Egem, I will never forget you, you rock!) Zelfs bij terugkomst in NL is het dossier al met Venray gedeeld waardoor ze je goed kunnen blijven adviseren! De gehele ervaring was beter dan een bezoek aan mijn eigen huisarts, betrokken, erg veel kennis, nietsvis teveel gevraagd, ik zou als je het overweegt zeker hier een intake doen en op je gevoel afgaan!
VR brillen
VR brillen
2023-09-21
Zeer professioneel en erg kundig. Ook de begeleiding is heel fijn. Mijn zoon is 17 jaar en heeft deze haartransplantatie gedaan en is er erg blij mee. Mede door het deskundige team zowel in Istanbul als in Venray. Ook na de behandeling is het contact erg goed en je krijgt meteen antwoord op al je vragen.
Jimmy
Jimmy
2023-09-21
Wat een top ervaring. Ben verschillende Nederlandse klinieken afgegaan, waarbij Haarkliniek Istanbul de goedkoopste was. Waardoor ik zelfs kritisch werd op de kwaliteit, maar niks was minder waar. Ik had meerdere referenties opgevraagd in de regio Venlo en die waren zeer enthousiast. Daarnaast kan je 24/7 vragen stellen, fijne uitleg op voorhand, mooie praktijk in Instanbul, goed hotel en kwaliteit van de haartransplantatie was hoor. Bovenal zeer professioneel en mensgericht. Dank!
Roel Vissers
Roel Vissers
2023-04-30
Uitstekende ervaring. Alles is goed geregeld en verzorgd. Kundige mensen die het beste met je voor hebben. Prima prijs / kwaliteit verhouding. Je krijgt persoonlijke begeleiding en kunt met al je vragen bij ze terecht.
siar majboor
siar majboor
2023-04-29
Mijn ervaring was uitmuntend! Ik ben gedurende het proces goed geholpen, de communicatie verliep goed tussen de kliniek en ik. Van de operatiekamer tot de nazorg. Ik wil de kliniek bedanken en zie graag het beoogd resultaat tegemoet. Special thanks naar de dokter die me opereerde, sude en mehmet!
Mustafa Mohamed
Mustafa Mohamed
2023-04-13
Haarkliniek istanbul ze zijn professionele, want ik heb 9 maanden geleden heb ik een transplantatie van mijn haar gehad. Ik ben blij dat ik mij haar terug te zien. Gr, Mustafa mohamed
Steven Vrijhoef
Steven Vrijhoef
2023-03-30
Heel tevreden met de service/behandeling/nazorg van Haarkliniek Istanbul.
Dury Duckers
Dury Duckers
2023-03-28
Transfer naar het hotel is prima geregeld en met filmpjes duidelijk aangegeven waar je moet zijn. Begeleiding is top! Vragen kunnen gesteld worden via app in het engels en worden netjes beantwoord. Behandeling was enkel de verdoving iets pijnlijk maar daarna niets meer gevoeld over de hele transplantatie. Kortom Zéér tevreden!
Humberto Novales
Humberto Novales
2023-03-04
Een kliniek waar je je thuis voelt! Super geholpen en zeer tevreden met het resultaat! Ik raad iedereen haarkliniek istanbul aan.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?