Haarkliniekistanbul.com - Voordelige haartransplantatie - Door erkende haarchirurgen

Na de operatie

Na de operatie

Wat gebeurt er na de haartransplantatie operatie?

Eerste nacht na operatie: Bij het verlaten van de kliniek na de operatie wordt er een verband aangebracht op uw donorgebied. Om te voorkomen dat u tegen links en recht gaat botsen krijgt u een nekkussen gedurende 1 week en moet u op uw rug gaan liggen en slapen. Na de operatie kunt u zwelling, jeuk en lichte pijn voelen. Om deze symptomen te verlichten kan uw arts u aanbevelen om ijs, lotions tijdens het wassen of verlichtende medicijnen te gebruiken.

 

Jeuk: Jeuk is een teken van genezing en het is normaal om dit gevoel 2-3 dagen na de operatie te voelen. Kras of steek geen nagel in het getransplanteerde gebied. Het jeukende gevoel kan enkele dagen aanhouden.  Als u het ondraaglijk vindt, kunt u het delen met ons team en zullen zij u verder helpen wat u er tegen kunt doen.

 

Zwelling: Enkele dagen na de operatie is er zelden zwelling in het gezicht en meestal rond de ogen. In dit geval het is beste om wat ijs op het gezwollen gebied te leggen. Er zijn geen speciale medicijnen nodig. Zwelling verdwijnt vanzelf na ongeveer 5 dagen. De zwelling kan variëren, afhankelijk van hoe moe u bent. Probeer de eerste drie dagen na de operatie zoveel mogelijk te rusten.

Eerste dag na de haartransplantatie

De dag na de operatie worden de wonden verzorgd in de kliniek. Na het verzorgen van de wonden wordt het verband in het donorgebied verwijderd.

Derde dag na de haartransplantatie

Zoals uitgelegd door ons team en de speciale lotion die u krijgt na de haartransplantatie. De haar was-procedure wordt gestart zoals beschreven bij de shampoo. De haar was procedure moet op dezelfde manier worden voortgezet tot de 10e wasbeurt. Genezing van de hoofdhuid en nadat de korstvorming zichtbaar is, kunt u de peelingvideo bekijken die u wordt toegestuurd kunt u wassen en gaan de korsten weg.

Vijfde dag na haartransplantatie

De haren zijn dag 5-7 na de operatie sterker geworden en zullen niet meer eraf vallen bij aanraking. Vermijd beschadiging en steek geen nagel in het beplante gebied. U kunt tijdens deze periode jeuk voelen. Dit is normaal en is een teken van herstel.

Dag 15-30 na haartransplantatie

Ongeveer 2 weken na de haartransplantatie krijgt u uw normale uiterlijk weer terug. Uw uiterlijk zal binnen 2-3 weken weer normaal worden; het verschil tussen uw getransplanteerde en bestaande eigen haar zal verdwijnen. Hierdoor zal niet worden begrepen dat u een haartransplantatie heeft ondergaan.

Kom in contact

Bel ons & maak een afspraak

Gratis & vrijblijvend advies

Google reviews

Wat zeggen onze klanten?

MIJNWERKPLEK BV
MIJNWERKPLEK BV
2023-09-27
Toch naar Istanbul in plaats van NL, scheelde een factor 8 qua prijs! Tot in de puntjes verzorgd, transfer van luchthaven, hotel, ontvangst kliniek, uitleg door een dame die je vaste aanspreekpunt is en blijft, dit had niet beter gekunt, zonder haar was de ervaring anders geweest, wat een betrokkenheid! (Egem, I will never forget you, you rock!) Zelfs bij terugkomst in NL is het dossier al met Venray gedeeld waardoor ze je goed kunnen blijven adviseren! De gehele ervaring was beter dan een bezoek aan mijn eigen huisarts, betrokken, erg veel kennis, nietsvis teveel gevraagd, ik zou als je het overweegt zeker hier een intake doen en op je gevoel afgaan!
VR brillen
VR brillen
2023-09-21
Zeer professioneel en erg kundig. Ook de begeleiding is heel fijn. Mijn zoon is 17 jaar en heeft deze haartransplantatie gedaan en is er erg blij mee. Mede door het deskundige team zowel in Istanbul als in Venray. Ook na de behandeling is het contact erg goed en je krijgt meteen antwoord op al je vragen.
Jimmy
Jimmy
2023-09-21
Wat een top ervaring. Ben verschillende Nederlandse klinieken afgegaan, waarbij Haarkliniek Istanbul de goedkoopste was. Waardoor ik zelfs kritisch werd op de kwaliteit, maar niks was minder waar. Ik had meerdere referenties opgevraagd in de regio Venlo en die waren zeer enthousiast. Daarnaast kan je 24/7 vragen stellen, fijne uitleg op voorhand, mooie praktijk in Instanbul, goed hotel en kwaliteit van de haartransplantatie was hoor. Bovenal zeer professioneel en mensgericht. Dank!
Roel Vissers
Roel Vissers
2023-04-30
Uitstekende ervaring. Alles is goed geregeld en verzorgd. Kundige mensen die het beste met je voor hebben. Prima prijs / kwaliteit verhouding. Je krijgt persoonlijke begeleiding en kunt met al je vragen bij ze terecht.
siar majboor
siar majboor
2023-04-29
Mijn ervaring was uitmuntend! Ik ben gedurende het proces goed geholpen, de communicatie verliep goed tussen de kliniek en ik. Van de operatiekamer tot de nazorg. Ik wil de kliniek bedanken en zie graag het beoogd resultaat tegemoet. Special thanks naar de dokter die me opereerde, sude en mehmet!
Mustafa Mohamed
Mustafa Mohamed
2023-04-13
Haarkliniek istanbul ze zijn professionele, want ik heb 9 maanden geleden heb ik een transplantatie van mijn haar gehad. Ik ben blij dat ik mij haar terug te zien. Gr, Mustafa mohamed
Steven Vrijhoef
Steven Vrijhoef
2023-03-30
Heel tevreden met de service/behandeling/nazorg van Haarkliniek Istanbul.
Dury Duckers
Dury Duckers
2023-03-28
Transfer naar het hotel is prima geregeld en met filmpjes duidelijk aangegeven waar je moet zijn. Begeleiding is top! Vragen kunnen gesteld worden via app in het engels en worden netjes beantwoord. Behandeling was enkel de verdoving iets pijnlijk maar daarna niets meer gevoeld over de hele transplantatie. Kortom Zéér tevreden!
Humberto Novales
Humberto Novales
2023-03-04
Een kliniek waar je je thuis voelt! Super geholpen en zeer tevreden met het resultaat! Ik raad iedereen haarkliniek istanbul aan.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?