Haarkliniekistanbul.com - Voordelige haartransplantatie - Door erkende haarchirurgen

Sapphire Fue Methode

De behandeling

Sapphire Fue Methode

Een van de meest gebruikte en geprefereerde methoden van vandaag is de Sapphire FUE-techniek. De reden hiervoor is dat het object erg scherp is, een glad oppervlak heeft en erg dun en robuust is. Met saffierpunten geopende kanalen; Het veroorzaakt zeer weinig schade aan de huid tijdens blootstelling. Zo zal de genezing van de wond veel sneller zijn. Bovendien is de saffiertechniek eenvoudiger dan de spleetmethode. Een ander belangrijk kenmerk van sapphire is dat de transplantaten enkel-, tweevoudig- of drievoudig passende saffiermaten selecteert. Het zaaien van saffieren maakt frequenter planten mogelijk in vergelijking met de spleettechniek, omdat de frontlinies van getransplanteerde patiënten vaker worden getransplanteerd met saffier, is het veel efficiënter dan transplanteren met spleet. De hersteltijd is gemiddeld 4-6 dagen. Littekens worden op deze manier vermeden.

Kanalen worden geopend met saffierbladen verkregen uit natuurlijk saffierkristal. Hiernaast worden de wortels verzameld. Omdat er bij haartransplantatie met saffier minder schade aan het weefsel wordt aangericht, is er minder bloedverlies. De hersteltijd is echter ook erg snel. Het is een pijnloze methode die het huidweefsel niet beschadigt en draagt ​​een laag risico op infectie. Het heeft een snellere hersteltijd. Hiernaast verkrijgt u een natuurlijk ogende fijne haarlijnen uiterlijk. Het kan worden toegepast op flexibele kapsels. Minder littekens, achter het hoofd en de oren en er zijn geen lineaire sporen. Meer grafts (haarwortels) worden verkregen in een operatie van één sessie. Het gewenste resultaat halen uit het haartransplantatieproces, de ervaring van het haartransplantatieteam, hangt af van respect en aandacht voor ethische regels; Daarnaast zijn ook factoren als de kleur, dunheid en dikte van je haar van belang en hebben een invloed op het plantresultaat.

Pijnloze sedatiemethode

De plaatstelijke verdoving voor haartransplantatie met sedatie past de dokter toe onder toezicht van onze anesthesioloog. Zelfs de transacties voelt u bijna niet. Op deze manier ervaart u een veel comfortabelere, pijnlozere haartransplantatie.  Hoewel haartransplantatie een zware procedure is, is deze nieuwe methode veel comfortabeler voor onze patiënten die ook angst hebben voor naalden. De pijn die op het minimale niveau wordt gevoeld, wordt met deze methode volledig tot nul gereduceerd.

Wat is sedatie?

Door de vitale reflexen van de patiënt te behouden, zoals ademen en slikken, die worden gevormd door intraveneuze medicijnen, is het een slaapstand die kan worden aangepast met diepteregeling.

Moet ik sedatie krijgen?

Sedatie is veilig om toe te passen en bij haartransplantatie. Maar voor onze patiënten die alsnog geen sedatie willen, is een sedatievrije operatie mogelijk. Deze keuze is aan u zelf.

Kom in contact

Bel ons & maak een afspraak

Gratis & vrijblijvend advies

Google reviews

Wat zeggen onze klanten?

MIJNWERKPLEK BV
MIJNWERKPLEK BV
2023-09-27
Toch naar Istanbul in plaats van NL, scheelde een factor 8 qua prijs! Tot in de puntjes verzorgd, transfer van luchthaven, hotel, ontvangst kliniek, uitleg door een dame die je vaste aanspreekpunt is en blijft, dit had niet beter gekunt, zonder haar was de ervaring anders geweest, wat een betrokkenheid! (Egem, I will never forget you, you rock!) Zelfs bij terugkomst in NL is het dossier al met Venray gedeeld waardoor ze je goed kunnen blijven adviseren! De gehele ervaring was beter dan een bezoek aan mijn eigen huisarts, betrokken, erg veel kennis, nietsvis teveel gevraagd, ik zou als je het overweegt zeker hier een intake doen en op je gevoel afgaan!
VR brillen
VR brillen
2023-09-21
Zeer professioneel en erg kundig. Ook de begeleiding is heel fijn. Mijn zoon is 17 jaar en heeft deze haartransplantatie gedaan en is er erg blij mee. Mede door het deskundige team zowel in Istanbul als in Venray. Ook na de behandeling is het contact erg goed en je krijgt meteen antwoord op al je vragen.
Jimmy
Jimmy
2023-09-21
Wat een top ervaring. Ben verschillende Nederlandse klinieken afgegaan, waarbij Haarkliniek Istanbul de goedkoopste was. Waardoor ik zelfs kritisch werd op de kwaliteit, maar niks was minder waar. Ik had meerdere referenties opgevraagd in de regio Venlo en die waren zeer enthousiast. Daarnaast kan je 24/7 vragen stellen, fijne uitleg op voorhand, mooie praktijk in Instanbul, goed hotel en kwaliteit van de haartransplantatie was hoor. Bovenal zeer professioneel en mensgericht. Dank!
Roel Vissers
Roel Vissers
2023-04-30
Uitstekende ervaring. Alles is goed geregeld en verzorgd. Kundige mensen die het beste met je voor hebben. Prima prijs / kwaliteit verhouding. Je krijgt persoonlijke begeleiding en kunt met al je vragen bij ze terecht.
siar majboor
siar majboor
2023-04-29
Mijn ervaring was uitmuntend! Ik ben gedurende het proces goed geholpen, de communicatie verliep goed tussen de kliniek en ik. Van de operatiekamer tot de nazorg. Ik wil de kliniek bedanken en zie graag het beoogd resultaat tegemoet. Special thanks naar de dokter die me opereerde, sude en mehmet!
Mustafa Mohamed
Mustafa Mohamed
2023-04-13
Haarkliniek istanbul ze zijn professionele, want ik heb 9 maanden geleden heb ik een transplantatie van mijn haar gehad. Ik ben blij dat ik mij haar terug te zien. Gr, Mustafa mohamed
Steven Vrijhoef
Steven Vrijhoef
2023-03-30
Heel tevreden met de service/behandeling/nazorg van Haarkliniek Istanbul.
Dury Duckers
Dury Duckers
2023-03-28
Transfer naar het hotel is prima geregeld en met filmpjes duidelijk aangegeven waar je moet zijn. Begeleiding is top! Vragen kunnen gesteld worden via app in het engels en worden netjes beantwoord. Behandeling was enkel de verdoving iets pijnlijk maar daarna niets meer gevoeld over de hele transplantatie. Kortom Zéér tevreden!
Humberto Novales
Humberto Novales
2023-03-04
Een kliniek waar je je thuis voelt! Super geholpen en zeer tevreden met het resultaat! Ik raad iedereen haarkliniek istanbul aan.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?