Haarkliniekistanbul.com - Voordelige haartransplantatie - Door erkende haarchirurgen

Micro Fue Methode

De behandeling

Micro Fue Methode

Micro FUE-techniek is een geavanceerde en gevoeligere variant van de FUE-techniek. Het verschil tussen micro FUE en FUE techniek is de micro tip. Bij de Micro FUE-techniek worden haarzakjes afgenomen met behulp van een micro motor en microtips met een diameter van 0,6-0,8 mm. Eerst worden dubbele of driedubbele grafts genomen van de plaatsen waar het haar het meest voorkomt. Vervolgens worden grafts met het gewenste aantal enkele haren afgenomen met dunnere microtips. Dubbele en driedubbele haarzakjes worden uit het donorgebied gehaald, gescheiden en één voor één geteld. Omdat er microtips worden gebruikt, zijn wonden en misvormingen die kunnen optreden bij het verwijderen van haarzakjes minder. De benodigde hoeveelheid haarzakjes wordt met behulp van microtips van de achterkant van het hoofd gehaald. Bij Micro Fue-haartransplantatie worden haarzakjes die met microtips uit het donorgebied worden genomen, tijdens het plaatsen op haardichtheid en uitgangs hoeken geplaatst.

Hoe werkt een Micro Fue Methode behandeling?

We houden rekening met de volgende volgorde bij het plaatsen van de verwijderde haarzakjes bij transplantaties:


  1. Enkele of zelden dubbele grafts worden geplaatst in de voorste gebieden, meestal op de voorste haarlijn.
  2. Drie- of viervoudige grafts worden in het midden van het haar geplaatst.
  3. Transplantaten met meer dan vier haarzakjes worden in de bovenste delen van het kalende gebied geplaatst.

Er kunnen meer grafts worden verkregen dan met andere technieken. Het beschermt de huid van het donorgebied voor toekomstige
haartransplantatiesessies. Bij mensen met ernstig haarverlies kunnen 3-4 sessies haar worden verwijderd zonder littekens en zonder dat het haar op het achterhoofd dunner wordt. Omdat het haar homogeen en met gelijke frequentie wordt geplant door het homogeen te verspreiden, geeft het een natuurlijk uiterlijk en resultaat.

Een van de merkwaardige processen van micro FUE is transplantatie wordt gedaan met saffierpunten. Micro FUE Sapphire houdt in dat alle gereedschappen die worden gebruikt tijdens het planproces, zowel bij het verzamelen van haarzakjes als het openen en plaatsen van kanalen, zijn gemaakt van saffier (saffier). Saffier, een kostbare steen, is een huidvriendelijk mineraal, net als goud, wat gebruikt wordt bij haartransplantatie. Het minimaliseert korstvorming en versnelt de genezing. 

Kom in contact

Bel ons & maak een afspraak

Gratis & vrijblijvend advies

Google reviews

Wat zeggen onze klanten?

MIJNWERKPLEK BV
MIJNWERKPLEK BV
2023-09-27
Toch naar Istanbul in plaats van NL, scheelde een factor 8 qua prijs! Tot in de puntjes verzorgd, transfer van luchthaven, hotel, ontvangst kliniek, uitleg door een dame die je vaste aanspreekpunt is en blijft, dit had niet beter gekunt, zonder haar was de ervaring anders geweest, wat een betrokkenheid! (Egem, I will never forget you, you rock!) Zelfs bij terugkomst in NL is het dossier al met Venray gedeeld waardoor ze je goed kunnen blijven adviseren! De gehele ervaring was beter dan een bezoek aan mijn eigen huisarts, betrokken, erg veel kennis, nietsvis teveel gevraagd, ik zou als je het overweegt zeker hier een intake doen en op je gevoel afgaan!
VR brillen
VR brillen
2023-09-21
Zeer professioneel en erg kundig. Ook de begeleiding is heel fijn. Mijn zoon is 17 jaar en heeft deze haartransplantatie gedaan en is er erg blij mee. Mede door het deskundige team zowel in Istanbul als in Venray. Ook na de behandeling is het contact erg goed en je krijgt meteen antwoord op al je vragen.
Jimmy
Jimmy
2023-09-21
Wat een top ervaring. Ben verschillende Nederlandse klinieken afgegaan, waarbij Haarkliniek Istanbul de goedkoopste was. Waardoor ik zelfs kritisch werd op de kwaliteit, maar niks was minder waar. Ik had meerdere referenties opgevraagd in de regio Venlo en die waren zeer enthousiast. Daarnaast kan je 24/7 vragen stellen, fijne uitleg op voorhand, mooie praktijk in Instanbul, goed hotel en kwaliteit van de haartransplantatie was hoor. Bovenal zeer professioneel en mensgericht. Dank!
Roel Vissers
Roel Vissers
2023-04-30
Uitstekende ervaring. Alles is goed geregeld en verzorgd. Kundige mensen die het beste met je voor hebben. Prima prijs / kwaliteit verhouding. Je krijgt persoonlijke begeleiding en kunt met al je vragen bij ze terecht.
siar majboor
siar majboor
2023-04-29
Mijn ervaring was uitmuntend! Ik ben gedurende het proces goed geholpen, de communicatie verliep goed tussen de kliniek en ik. Van de operatiekamer tot de nazorg. Ik wil de kliniek bedanken en zie graag het beoogd resultaat tegemoet. Special thanks naar de dokter die me opereerde, sude en mehmet!
Mustafa Mohamed
Mustafa Mohamed
2023-04-13
Haarkliniek istanbul ze zijn professionele, want ik heb 9 maanden geleden heb ik een transplantatie van mijn haar gehad. Ik ben blij dat ik mij haar terug te zien. Gr, Mustafa mohamed
Steven Vrijhoef
Steven Vrijhoef
2023-03-30
Heel tevreden met de service/behandeling/nazorg van Haarkliniek Istanbul.
Dury Duckers
Dury Duckers
2023-03-28
Transfer naar het hotel is prima geregeld en met filmpjes duidelijk aangegeven waar je moet zijn. Begeleiding is top! Vragen kunnen gesteld worden via app in het engels en worden netjes beantwoord. Behandeling was enkel de verdoving iets pijnlijk maar daarna niets meer gevoeld over de hele transplantatie. Kortom Zéér tevreden!
Humberto Novales
Humberto Novales
2023-03-04
Een kliniek waar je je thuis voelt! Super geholpen en zeer tevreden met het resultaat! Ik raad iedereen haarkliniek istanbul aan.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?