Haarkliniekistanbul.com - Voordelige haartransplantatie - Door erkende haarchirurgen

Haartransplantatie vrouwen

De behandeling

Haartransplantatie bij vrouwen

Haaruitval of haarverlies is een zorgwekkende situatie die niemand wilt meemaken. Haaruitval heeft een negatieve invloed op de psychologie van de persoon en het uiterlijk. Deze situatie is heeft een groter effect bij vrouwen dan bij mannen. Het is zo dat men zich niet goed genoeg voelt in sociale relaties, het voortdurend proberen camoufleren van het gebied dat haaruitval heeft of geconfronteerd worden met het feit dat je haar valt, zijn waargenomen psychische problemen. Hoewel haartransplantatie meer bij mannen dan bij vrouwen toegepast wordt, komt het steeds vaker voor dat vrouwen gebruik maken van een haartransplantatie.

Redenen voor haarverlies bij vrouwen

  • Genetische aanleg
  • Zware dieetpraktijken
  • Auto-immuunziekten
  • IJzertekort
  • Medicijngebruik
  • Menopauze
  • Zwangerschap
  • Hormonaal
  • Extreem veel stress

Hoe werkt een haartransplantatie bij vrouwen?

Bij haartransplantatie die bij vrouwen wordt toegepast, is het niet nodig om al het haar te scheren. De basisprincipes zijn hetzelfde. Bij haartransplantatie moet echter rekening worden gehouden met de bijzondere omstandigheden van vrouwen. Haartransplantatie bij vrouwen kan zowel geschoren worden als ongeschoren worden gedaan. Zaaimethode wordt bepaald volgens de voorkeur van de persoon. Een meer dichte en dichte beplanting wanneer geschoren kan gedaan worden. Bij ongeschoren zaaien zal het verzorgen en wassen moeilijker zijn in vergelijking met geschoren zaaien.


Het maximale aantal grafts dat tijdens de operatie genomen kan worden kan gesteld worden op 2500-3000 bij mensen die niet geschoren zijn. Bij mensen die zich hebben geschoren en die meer nodig hebben kan er een plan gemaakt worden aan het aantal grafts dat uitkomt. Samenvattend is haartransplantatie bij vrouwen ook een vaak geprefereerde procedure. Het kan zowel geschoren als ongeschoren gedaan worden. Planning wordt gedaan volgens de voorkeur van de persoon.


Een klein venster wordt geopend door te scheren op een manier die niet zichtbaar is tussen de twee oren. Hierdoor is het niet te zien dat een operatie is ondergaan. Lokale anesthesie is toegepast op de patiënt met pijnloze en naaldvrije injectie transplantaat wordt genomen met behulp van een micromotor. Vervolgens worden kanalen geopend naar de regio’s waar de lekkage wordt ervaren. Follikels worden één voor één getransplanteerd, rekening houdend met de juiste uitstroomrichting en -hoek.


Als de haartransplantatie tussen de bestaande haren moet worden gedaan, dan is de transplantatie met behulp van de DHI-techniek met behulp van een implantator (choi) gepland kan worden. Haartransplantatie door vrouwen is ook een gepersonaliseerde planning zoals bij alle haartransplantatiebehandelingen. Om deze reden, door zich te houden aan het overleg met een arts met ervaring op dit gebied, een goede is het mogelijk om de haren terug te krijgen.

Kom in contact

Bel ons & maak een afspraak

Gratis & vrijblijvend advies

Google reviews

Wat zeggen onze klanten?

MIJNWERKPLEK BV
MIJNWERKPLEK BV
2023-09-27
Toch naar Istanbul in plaats van NL, scheelde een factor 8 qua prijs! Tot in de puntjes verzorgd, transfer van luchthaven, hotel, ontvangst kliniek, uitleg door een dame die je vaste aanspreekpunt is en blijft, dit had niet beter gekunt, zonder haar was de ervaring anders geweest, wat een betrokkenheid! (Egem, I will never forget you, you rock!) Zelfs bij terugkomst in NL is het dossier al met Venray gedeeld waardoor ze je goed kunnen blijven adviseren! De gehele ervaring was beter dan een bezoek aan mijn eigen huisarts, betrokken, erg veel kennis, nietsvis teveel gevraagd, ik zou als je het overweegt zeker hier een intake doen en op je gevoel afgaan!
VR brillen
VR brillen
2023-09-21
Zeer professioneel en erg kundig. Ook de begeleiding is heel fijn. Mijn zoon is 17 jaar en heeft deze haartransplantatie gedaan en is er erg blij mee. Mede door het deskundige team zowel in Istanbul als in Venray. Ook na de behandeling is het contact erg goed en je krijgt meteen antwoord op al je vragen.
Jimmy
Jimmy
2023-09-21
Wat een top ervaring. Ben verschillende Nederlandse klinieken afgegaan, waarbij Haarkliniek Istanbul de goedkoopste was. Waardoor ik zelfs kritisch werd op de kwaliteit, maar niks was minder waar. Ik had meerdere referenties opgevraagd in de regio Venlo en die waren zeer enthousiast. Daarnaast kan je 24/7 vragen stellen, fijne uitleg op voorhand, mooie praktijk in Instanbul, goed hotel en kwaliteit van de haartransplantatie was hoor. Bovenal zeer professioneel en mensgericht. Dank!
Roel Vissers
Roel Vissers
2023-04-30
Uitstekende ervaring. Alles is goed geregeld en verzorgd. Kundige mensen die het beste met je voor hebben. Prima prijs / kwaliteit verhouding. Je krijgt persoonlijke begeleiding en kunt met al je vragen bij ze terecht.
siar majboor
siar majboor
2023-04-29
Mijn ervaring was uitmuntend! Ik ben gedurende het proces goed geholpen, de communicatie verliep goed tussen de kliniek en ik. Van de operatiekamer tot de nazorg. Ik wil de kliniek bedanken en zie graag het beoogd resultaat tegemoet. Special thanks naar de dokter die me opereerde, sude en mehmet!
Mustafa Mohamed
Mustafa Mohamed
2023-04-13
Haarkliniek istanbul ze zijn professionele, want ik heb 9 maanden geleden heb ik een transplantatie van mijn haar gehad. Ik ben blij dat ik mij haar terug te zien. Gr, Mustafa mohamed
Steven Vrijhoef
Steven Vrijhoef
2023-03-30
Heel tevreden met de service/behandeling/nazorg van Haarkliniek Istanbul.
Dury Duckers
Dury Duckers
2023-03-28
Transfer naar het hotel is prima geregeld en met filmpjes duidelijk aangegeven waar je moet zijn. Begeleiding is top! Vragen kunnen gesteld worden via app in het engels en worden netjes beantwoord. Behandeling was enkel de verdoving iets pijnlijk maar daarna niets meer gevoeld over de hele transplantatie. Kortom Zéér tevreden!
Humberto Novales
Humberto Novales
2023-03-04
Een kliniek waar je je thuis voelt! Super geholpen en zeer tevreden met het resultaat! Ik raad iedereen haarkliniek istanbul aan.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?