Haarkliniekistanbul.com - Voordelige haartransplantatie - Door erkende haarchirurgen

DHI Haartransplantatie

De behandeling

DHI Haartransplantatie

DHi-techniek, in tegenstelling tot FUE-techniek; is een techniek waarbij twee fasen tegelijk plaatsvinden. De haarzakjes van het donorgebied worden in de vorm van implantatie zonder het kanaal te openen met een implanteur naar het te transplanteren gebied. De implantaat/Choi-naald is erg dun van vorm, cilindrisch en heeft een scherpe punt. Deze Choi-naald met cilindrische punt heeft de vorm van een kanaal en de haren worden in de naald gestoken door langs dit kanaal te rijden.

De reden waarom de DHi-techniek ook wel de Choi-methode wordt genoemd, zijn de kenmerken van deze naald. De DHI-methode heeft een belangrijk voordeel omdat het mogelijk is om te planten zonder een kanaal te graven. Deze techniek is een tijdbesparende techniek, omdat DHI het kanaal opent tegelijkertijd de wortel op zijn plaats zet. Dit zorgt ervoor dat u geen littekens, incisies of hechtingen krijgt. Aangezien er geen kanaalopening is tijdens haartransplantatie, minimaliseert het de bloedingssituatie die bij de patiënt kan optreden. Bij deze techniek wordt ook gezorgd voor een zo spoedig mogelijke hertransplantatie van de verwijderde grafts.

Toepassing van de DHI-Techniek

De haarzakjes die zijn verzameld tijdens een haartransplantatie die is uitgevoerd met de Choi implanteerpen. Deze worden in de pen één voor één ingebracht. Deze plaatsing moet zeer nauwgezet en zorgvuldig zijn. Nadat de assistenten elke haarzakjes hebben geplaatst, geven ze deze haarzakjes aan de gespecialiseerde arts voor transplantatie. Op dit punt transplanteert de arts de haarzakjes in een hoek van 40-45 graden met de meest geschikte hoek. Naast dit netwerk is er nog het vochtige punt is de juiste richting, die in overeenstemming is met de richting van het vorige haar van de transplanter. De hoek en richting van de haarzakjes die op de Choi-naald worden geplaatst en worden correct bepaald en getransplanteerd met de duwfunctie van de naald. Bij de operatie worden tussen de 2 en 6 Choi-pennen en gemiddeld 15-16 choi-tips gebruikt. Deze pennen kunnen van verschillende grootte zijn. De factor die dit bepaalt is de haarwortel en dikte daarvan. De Choi haartransplantatie methode heeft natuurlijk verschillende voor- en nadelen ten opzichte van de FUE methode.

Wat zijn de voordelen van de DHI-Techniek?

Laten we het hebben over de voordelen die door experts zijn opgemerkt:

  • Door de tijd dat de haarzakjes buiten het weefsel blijven tot een minimum te beperken, is het mogelijk om een gezondere beplanting te realiseren.
  • De overlevingskans van de gezonde wortels is hoger.
  • Omdat het incisiegebied kleiner zal zijn, wordt het risico op bloedingen zo veel mogelijk – geminimaliseerd.
  • Na de haartransplantatie is een sneller herstel te zien, zodat de patiënt in korte tijd gemakkelijk kan terugkeren naar zijn dagelijkse routine.
  • Bij deze methode kan een ongeschoren haartransplantatie gemakkelijker worden gedaan. Enten zijn eruit omdat ze zo min mogelijk wachten.
  • De kwaliteit en duurzaamheid van de grafts gaan niet achteruit. Dus wanneer ze worden geplant, neemt hun vangstkans nog meer toe. 
  • DHI teelt vereist meer aandacht en zorg dan andere methoden. Het is een van de beste haartransplantatietechnieken.
  • De ervaring van de haartransplantatie arts en zijn team op DHI is erg belangrijk. 

Kom in contact

Bel ons & maak een afspraak

Gratis & vrijblijvend advies

Google reviews

Wat zeggen anderen?

MIJNWERKPLEK BV
MIJNWERKPLEK BV
2023-09-27
Toch naar Istanbul in plaats van NL, scheelde een factor 8 qua prijs! Tot in de puntjes verzorgd, transfer van luchthaven, hotel, ontvangst kliniek, uitleg door een dame die je vaste aanspreekpunt is en blijft, dit had niet beter gekunt, zonder haar was de ervaring anders geweest, wat een betrokkenheid! (Egem, I will never forget you, you rock!) Zelfs bij terugkomst in NL is het dossier al met Venray gedeeld waardoor ze je goed kunnen blijven adviseren! De gehele ervaring was beter dan een bezoek aan mijn eigen huisarts, betrokken, erg veel kennis, nietsvis teveel gevraagd, ik zou als je het overweegt zeker hier een intake doen en op je gevoel afgaan!
VR brillen
VR brillen
2023-09-21
Zeer professioneel en erg kundig. Ook de begeleiding is heel fijn. Mijn zoon is 17 jaar en heeft deze haartransplantatie gedaan en is er erg blij mee. Mede door het deskundige team zowel in Istanbul als in Venray. Ook na de behandeling is het contact erg goed en je krijgt meteen antwoord op al je vragen.
Jimmy
Jimmy
2023-09-21
Wat een top ervaring. Ben verschillende Nederlandse klinieken afgegaan, waarbij Haarkliniek Istanbul de goedkoopste was. Waardoor ik zelfs kritisch werd op de kwaliteit, maar niks was minder waar. Ik had meerdere referenties opgevraagd in de regio Venlo en die waren zeer enthousiast. Daarnaast kan je 24/7 vragen stellen, fijne uitleg op voorhand, mooie praktijk in Instanbul, goed hotel en kwaliteit van de haartransplantatie was hoor. Bovenal zeer professioneel en mensgericht. Dank!
Roel Vissers
Roel Vissers
2023-04-30
Uitstekende ervaring. Alles is goed geregeld en verzorgd. Kundige mensen die het beste met je voor hebben. Prima prijs / kwaliteit verhouding. Je krijgt persoonlijke begeleiding en kunt met al je vragen bij ze terecht.
siar majboor
siar majboor
2023-04-29
Mijn ervaring was uitmuntend! Ik ben gedurende het proces goed geholpen, de communicatie verliep goed tussen de kliniek en ik. Van de operatiekamer tot de nazorg. Ik wil de kliniek bedanken en zie graag het beoogd resultaat tegemoet. Special thanks naar de dokter die me opereerde, sude en mehmet!
Mustafa Mohamed
Mustafa Mohamed
2023-04-13
Haarkliniek istanbul ze zijn professionele, want ik heb 9 maanden geleden heb ik een transplantatie van mijn haar gehad. Ik ben blij dat ik mij haar terug te zien. Gr, Mustafa mohamed
Steven Vrijhoef
Steven Vrijhoef
2023-03-30
Heel tevreden met de service/behandeling/nazorg van Haarkliniek Istanbul.
Dury Duckers
Dury Duckers
2023-03-28
Transfer naar het hotel is prima geregeld en met filmpjes duidelijk aangegeven waar je moet zijn. Begeleiding is top! Vragen kunnen gesteld worden via app in het engels en worden netjes beantwoord. Behandeling was enkel de verdoving iets pijnlijk maar daarna niets meer gevoeld over de hele transplantatie. Kortom Zéér tevreden!
Humberto Novales
Humberto Novales
2023-03-04
Een kliniek waar je je thuis voelt! Super geholpen en zeer tevreden met het resultaat! Ik raad iedereen haarkliniek istanbul aan.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?