Haarkliniekistanbul.com - Voordelige haartransplantatie - Door erkende haarchirurgen

Baardtransplantatie

De behandeling

Baardtransplantatie

Net als haar vormen baard en snor een belangrijk onderdeel van het uiterlijk van mannen. Deze methode wordt aanbevolen aan mannen die houden van een baard of snor, maar deze haren verliezen door de hormoon testosteron of deze op een bepaalde plek verliezen wat zorgt voor een onregelmatig uiterlijk. Baardtransplantatie en snortransplantatie, baardverlies of snorverlies of degenen die geen baard hebben laten groeien is een applicatie voor personen. U kunt de gewenste baardlook terugkrijgen door een baardtransplantatie te ondergaan. Bij de operatie die onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd, is er geen ernstige pijn of pijn wordt niet waargenomen. Er is geen littekenvorming in de postoperatieve periode.

Baardtransplantatie fasen

Consult: het zaaien begint gebeurt door middel van inspectie, zoals bij andere plantactiviteiten. Bij deze inspectie worden twee belangrijke punten in acht genomen. Ten eerste wordt de behoefte bepaald van het gebied waar transplantatie gewenst is, ten tweede overwegen we hoeveel grafts er uit het donor gebied kan worden genomen wordt. Werking: Tijdens de operatie, rekening houdend met de groeirichting van de baard, wordt zaaien uitgevoerd. De operatie bestaat uit twee delen. De eerste deel bestaat uit het halen van de wortels uit het donor gebied. Het planten van de juiste wortels gebeurt in het gebied waar het nodig is. De tweede komt uit het gebied aan de achterkant van het hoofd tussen de twee oren en wordt uitgedrukt als het donorgebied. De genomen haarzakjes worden één voor één getransplanteerd naar de gewenste gebieden met de FUE-techniek. Dressing en PRP: Dressing en PRP-behandeling worden de dag na de operatie aangebracht.Voordat u de kliniek verlaat laten we u zien waarop u moet letten en hoe de wasbeurten gedaan moeten worden.

Voor wie is een baardtransplantatie geschikt?

Een baardtransplantatie is geschikt voor mensen die baardverlies en/of snorverlies ervaren door het hormoon testosteron, mits zij voldoende donor gebied hebben. Daarnaast is deze operatie voor mensen die een onregelmatige baard hebben of baardverlies ervaren en voldoende donor haren hebben.

Resultaat en verbetering

De beplante oppervlakte krijgt na 1 week zijn natuurlijke uitstraling terug. Het duurt 15 dagen voordat het gebied is genezen en zijn oude uiterlijk heeft terug gekregen. Na 6 maanden begint de getransplanteerde baard het verwachte resultaat te bereiken. Na 12-18 maanden is het mogelijk om het volledige resultaat te zien.

Kom in contact

Bel ons & maak een afspraak

Gratis & vrijblijvend advies

Google reviews

Wat zeggen onze klanten?

MIJNWERKPLEK BV
MIJNWERKPLEK BV
2023-09-27
Toch naar Istanbul in plaats van NL, scheelde een factor 8 qua prijs! Tot in de puntjes verzorgd, transfer van luchthaven, hotel, ontvangst kliniek, uitleg door een dame die je vaste aanspreekpunt is en blijft, dit had niet beter gekunt, zonder haar was de ervaring anders geweest, wat een betrokkenheid! (Egem, I will never forget you, you rock!) Zelfs bij terugkomst in NL is het dossier al met Venray gedeeld waardoor ze je goed kunnen blijven adviseren! De gehele ervaring was beter dan een bezoek aan mijn eigen huisarts, betrokken, erg veel kennis, nietsvis teveel gevraagd, ik zou als je het overweegt zeker hier een intake doen en op je gevoel afgaan!
VR brillen
VR brillen
2023-09-21
Zeer professioneel en erg kundig. Ook de begeleiding is heel fijn. Mijn zoon is 17 jaar en heeft deze haartransplantatie gedaan en is er erg blij mee. Mede door het deskundige team zowel in Istanbul als in Venray. Ook na de behandeling is het contact erg goed en je krijgt meteen antwoord op al je vragen.
Jimmy
Jimmy
2023-09-21
Wat een top ervaring. Ben verschillende Nederlandse klinieken afgegaan, waarbij Haarkliniek Istanbul de goedkoopste was. Waardoor ik zelfs kritisch werd op de kwaliteit, maar niks was minder waar. Ik had meerdere referenties opgevraagd in de regio Venlo en die waren zeer enthousiast. Daarnaast kan je 24/7 vragen stellen, fijne uitleg op voorhand, mooie praktijk in Instanbul, goed hotel en kwaliteit van de haartransplantatie was hoor. Bovenal zeer professioneel en mensgericht. Dank!
Roel Vissers
Roel Vissers
2023-04-30
Uitstekende ervaring. Alles is goed geregeld en verzorgd. Kundige mensen die het beste met je voor hebben. Prima prijs / kwaliteit verhouding. Je krijgt persoonlijke begeleiding en kunt met al je vragen bij ze terecht.
siar majboor
siar majboor
2023-04-29
Mijn ervaring was uitmuntend! Ik ben gedurende het proces goed geholpen, de communicatie verliep goed tussen de kliniek en ik. Van de operatiekamer tot de nazorg. Ik wil de kliniek bedanken en zie graag het beoogd resultaat tegemoet. Special thanks naar de dokter die me opereerde, sude en mehmet!
Mustafa Mohamed
Mustafa Mohamed
2023-04-13
Haarkliniek istanbul ze zijn professionele, want ik heb 9 maanden geleden heb ik een transplantatie van mijn haar gehad. Ik ben blij dat ik mij haar terug te zien. Gr, Mustafa mohamed
Steven Vrijhoef
Steven Vrijhoef
2023-03-30
Heel tevreden met de service/behandeling/nazorg van Haarkliniek Istanbul.
Dury Duckers
Dury Duckers
2023-03-28
Transfer naar het hotel is prima geregeld en met filmpjes duidelijk aangegeven waar je moet zijn. Begeleiding is top! Vragen kunnen gesteld worden via app in het engels en worden netjes beantwoord. Behandeling was enkel de verdoving iets pijnlijk maar daarna niets meer gevoeld over de hele transplantatie. Kortom Zéér tevreden!
Humberto Novales
Humberto Novales
2023-03-04
Een kliniek waar je je thuis voelt! Super geholpen en zeer tevreden met het resultaat! Ik raad iedereen haarkliniek istanbul aan.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?